Wij verzorgen uw interviewtraining! Professionals uit wetenschap en interviewpraktijk.

Team

Wij zijn een sterk team met veel ervaring in de wetenschap, de interviewpraktijk en feitenonderzoeken. Samen met onze vaste trainingsacteurs zorgen we voor een veilige leeromgeving en sterke inhoudelijke feedback tijdens onze interviewtraining.

team gerard overmars
Gerard Overmars
Trainer

Gerard Overmars voert al ruim 30 jaar feitenonderzoeken uit. Zo werkte hij als rechercheur bij de FIOD en als teamleider van het HARC-team op de Luchthaven Schiphol (drugsbestrijding). Later werd hij Hoofd Bureau Financiële Recherche bij de Koninklijke Marechaussee op Schiphol.


Gerard is momenteel werkzaam als onderzoeker in de internationale financiële industrie. Het interviewen maakt een essentieel onderdeel uit van zijn werkzaamheden. Gerard is Certified Fraud Examiner (CFE) en lid van de International Investigative Interviewing Research Group (iIIRG).

team geralda odinot
Geralda Odinot
Trainer

Geralda Odinot houdt zich als wetenschapper bezig met getuigenbewijs. Ze studeerde cognitieve psychologie aan de Universiteit Leiden en promoveerde op de betrouwbaarheid van verklaringen. Hierna verrichtte ze bij de universiteit van Aberdeen studies naar interviewmethoden.

 

Geralda is momenteel actief als wetenschapper in de rechtspsychologie en publiceert regelmatig over de kwaliteit van getuigenbewijs. Geralda is lid van de International Investigative Interviewing Research Group (iIIRG) en de European Association Psychology and Law (EAPL).

team roel boon
Roel Boon
Trainer

Roel Boon is een ervaren feitenonderzoeker en wetenschapper. Hij studeerde cum laude af aan de Universiteit Leiden in de cognitieve psychologie. Na een aanvullende master in Criminal Investigation was hij werkzaam binnen de rechtshandhaving en interviewde hij getuigen en verdachten.


Roel is momenteel onderzoeker in de rechtspsychologie en promoveert aan de University of Portsmouth op de effecten van interviewstrategieën. Roel is lid van de International Investigative Interviewing Research Group (iIIRG) en het Centre of Forensic Interviewing (CoFi).

team ida van dril
Ida van Dril
Trainingsactrice

Ida van Dril is zelfstandig uitvoerend theatermaker en gespecialiseerd trainingsactrice. Ze toert langs Nederlandse en Belgische theaters en is een gevierd actrice en verteller. In 2013 won ze het Gouden Ei op de Parade.


Ida specialiseerde zich in trainingsacteren bij Dubbel E Acteerservice in Amsterdam en werkte voor o.a. de Universiteit van Utrecht, de politie en defensie. Ida is vaste trainingsactrice bij How2Ask. Haar spel is zeer naturel en ze is in staat inhoudelijk sterke feedback te geven na de rollenspellen.

jeroen wijnhorst
Jeroen Wijnhorst
Trainingsacteur

Jeroen Wijnhorst heeft veelzijdige acteerervaring. Hij studeerde Drama aan de Fontys Academie en specialiseerde zich daarna in trainingsacteren. Als trainingsacteur stimuleert hij het leerproces door ruimte te bieden, interesse en treffend spel. Opsporing, ondervraging en omgaan met emoties en weerstand zijn veel voorkomende thema's in zijn werk.

Jeroen werkt ook in het onderwijs met voorstellingen en workshops over thema's als pesten en groepsdynamica. Daarnaast regisseert hij amateur-opera's.

team danielle meijboom
Danielle Meijboom
Trainingsactrice

Danielle Meijboom is afgestudeerd als theatermaker en docent drama aan de Toneelacademie Maastricht. Ze werkt als theatermaker, actrice en dramadocent. Sinds 2007 is zij ook werkzaam als trainingsactrice voor diverse organisaties, waaronder de politieacademie en defensie.

 

Danielle vindt het belangrijk dat de deelnemers zich op hun gemak voelen in een training. Ze wil een veilige leeromgeving bieden, waarbinnen ze interviewtechnieken kunnen oefenen en natuurgetrouwe reacties krijgen van haar als actrice.