Wij verzorgen uw interviewtraining! Professionals uit wetenschap en interviewpraktijk.

Team

Wij zijn een sterk team met veel ervaring in de wetenschap, de interviewpraktijk en feitenonderzoeken. Samen met onze vaste trainingsacteurs zorgen we voor een veilige leeromgeving en sterke inhoudelijke feedback tijdens onze interviewtrainingen.

team roel boon
Roel Boon
Trainer

Roel Boon is psycholoog en interviewtrainer binnen de private en publieke sector. Hij is 12 jaar werkzaam geweest bij de politie als investigator, recherchekundige en wetenschappelijk onderzoeker.

 

Roel verrichtte jarenlang onderzoek naar de effecten van diverse interviewstrategieën samen met Professor Becky Milne aan de Universiteit van Portsmouth. Daarnaast coacht hij mensen op professioneel en persoonlijk vlak. Roel is lid van de International Investigative Interviewing Research Group (iIIRG) en het Centre of Forensic Interviewing (CoFi).

team gerard overmars
Gerard Overmars
Trainer

Gerard Overmars voerde ruim 35 jaar feitenonderzoeken uit. Zo werkte hij als rechercheur bij de FIOD en als teamleider van het HARC-team op de Luchthaven Schiphol (drugsbestrijding). Later werd hij Hoofd Bureau Financiële Recherche bij de Koninklijke Marechaussee op Schiphol. Tot mei 2020 was hij werkzaam als investigator in de internationale financiële industrie.


Gerard is oprichter van How2Ask en sinds 2012 werkzaam als interviewtrainer. Gerard is lid van de International Investigative Interviewing Research Group (iIIRG).

team ida van dril
Ida van Dril
Trainingsactrice

Ida van Dril is zelfstandig uitvoerend theatermaker en gespecialiseerd trainingsactrice. Ze toert langs Nederlandse en Belgische theaters en is een gevierd actrice en verteller. In 2013 won ze het Gouden Ei op de Parade.


Ida specialiseerde zich in trainingsacteren bij Dubbel E Acteerservice in Amsterdam en werkte voor o.a. de Universiteit van Utrecht, de politie en defensie. Ida is vaste trainingsactrice bij How2Ask. Haar spel is zeer naturel en ze is in staat inhoudelijk sterke feedback te geven na de rollenspellen.

jeroen wijnhorst
Jeroen Wijnhorst
Trainingsacteur

Jeroen Wijnhorst heeft veelzijdige acteerervaring. Hij studeerde Drama aan de Fontys Academie en specialiseerde zich daarna in trainingsacteren. Als trainingsacteur stimuleert hij het leerproces door ruimte te bieden, interesse en treffend spel. Opsporing, ondervraging en omgaan met emoties en weerstand zijn veel voorkomende thema's in zijn werk.

Jeroen werkt ook in het onderwijs met voorstellingen en workshops over thema's als pesten en groepsdynamica. Daarnaast regisseert hij amateur-opera's.

team danielle meijboom
Danielle Meijboom
Trainingsactrice

Danielle Meijboom is afgestudeerd als theatermaker en docent drama aan de Toneelacademie Maastricht. Ze werkt als theatermaker, actrice en dramadocent. Sinds 2007 is zij ook werkzaam als trainingsactrice voor diverse organisaties, waaronder de politieacademie en defensie.

 

Danielle vindt het belangrijk dat de deelnemers zich op hun gemak voelen in een training. Ze wil een veilige leeromgeving bieden, waarbinnen ze interviewtechnieken kunnen oefenen en natuurgetrouwe reacties krijgen van haar als actrice.

Yvette
Yvette Supraski
Training actress

Yvette Supraski graduated from State University of New York at Cortland with a degree in Speech and Theater. Since living in The Netherlands, she has been active in stage, voiceovers and training. For the last fifteen years, she has worked as a training actress for multi-nationals as well as Dutch municipals and the Police Academy.

Yvette believes in working creatively, yet realistically with case material to improve the interviewer’s effectiveness and technique and enhance the overall learning process.