Intensieve praktijkgerichte interviewtraining voor feitenonderzoekers.

Training investigative interviewing

How2Ask is in Nederland toonaangevend op het gebied van training in investigative interviewing. Wij bieden kwalitatief hoogstaande interviewtrainingen. Onze combinatie van wetenschappelijke kennis, praktische ervaring met feitenonderzoek en ons internationale netwerk is uniek. De trainers en trainingsacteurs zijn deskundig, ervaren én gepassioneerd. Onze interviewtrainingen worden zowel in-company verzorgd als op onze eigen trainingslocatie. Ook kun je bij ons een open inschrijving volgen.

 

We werken altijd in kleine groepen, zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht. En altijd met praktijkgerichte casuïstiek, trainingsacteurs en inhoudelijke feedback. Wij stemmen onze trainingen en masterclasses bovendien af op de interviews die jij in je werk tegenkomt. De wetenschappelijke kennis over het menselijk geheugen en de interviewtechnieken die je leert, kun je dus direct gebruiken in je interviewpraktijk. Je interviews leveren zo meer en betere informatie op. En je feitenonderzoeken worden daarmee doeltreffender en efficiënter.

MASTERCLASS GESPREKKEN MET KLOKKENLUIDERS

Voer jij gesprekken met klokkenluiders? Dan is deze masterclass met max. 4 deelnemers zonder twijfel bijzonder waardevol voor jou. Na een uitgebreide intake volg je een op maat gesneden masterclass en leer je over alle aspecten van jouw gesprekken met klokkenluiders. Zowel de psychologische als praktische kant komen diepgaand aan bod.

 

Deze 2-daagse masterclass is in-company en via open inschrijving te volgen. 

 

De volgende masterclass met open inschrijving is op:

 

Binnenkort komen we weer met nieuwe data. Wil je nu al reserveren? Stuur ons dan een e-mail via onze contactpagina.

TRAINING INVESTIGATIVE INTERVIEWING

Deze interviewtraining is een must voor iedere feitenonderzoeker. Volg deze intensieve training in groepen van max. 4 deelnemers en leer over geheugen, communicatie en vooral: praktische zaken zoals het effectief gebruiken van aantekeningen, neutraal confronteren, omgaan met weerstand en doorvragen. Op die manier ben jij goed voorbereid voor diepgaande interviews in jouw onderzoeken.

 

Deze 2-daagse training is zowel in-company als via open inschrijving te volgen. 

 

De volgende training met open inschrijving is op: 14 en 15 november 2022. (inmiddels vol)

 

 6 PE punten

TRAINING VIDEO-INTERVIEWEN

Word ook jij geconfronteerd met interviews die via video moeten worden uitgevoerd? Dan is dit een interviewtraining die eraan bijdraagt dat ook deze interviews kwalitatief van goed niveau zijn. Aan de hand van casuïstiek en met inzet van een trainingsacteur oefen je alle aspecten van het videointerviewen en krijg je praktische tips over de uitvoering van jouw interviews. Naast het interviewen zelf besteden we ook veel aandacht aan de technische aspecten.

 

Deze  tweedaagse training  wordt in-company verzorgd voor 4 deelnemers per training. Bij de training wordt gedurende de 2e dag een trainingsacteur ingezet.