Wat wilt u ons vragen over onze interviewtraining?
81867163_m

FAQ


Veel gestelde vragen

Hieronder staan een aantal vragen welke met enige regelmaat aan ons worden gesteld. Staat u vraag er niet bij? Stuur dan een email aan info@how2ask.nl met uw vraag of ga naar onze contactpagina en stel daar uw vraag. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Hoe groot is de groep tijdens een training?

We werken altijd in kleine groepen, zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht. Wij hanteren een groepsgrootte van min. 3 deelnemers en max. 5 deelnemers per groep. Voor masterclasses is dit max. 4 deelnemers.

Kan de training ook in het Engels verzorgd worden?

Ja, dat is zeker mogelijk. De trainer heeft Cambridge level C2 en de trainingsacteur is een Engelse native speaker.

Kan ik een offerte ontvangen voor een in-company training?

Uiteraard. Je kunt van ons vrijblijvend een offerte onvangen. Om die te kunnen opstellen is het handig om eerst een intakegesprek met elkaar hebben. Dat kan op jouw locatie, bij ons in Weesp of telefonisch. Zo kunnen we samen de leerbehoefte verkennen en een inhoudelijke offerte opstellen. Neem dus gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Krijgen wij ook lesmateriaal tijdens de training?

Tijdens de training krijg je materiaal uitgereikt, om je te helpen met het goed voorbereiden en uitvoeren van oefeningen. Na afloop van de training ontvang je daarnaast onze handleiding investigative interviewing. Dit is een perfect naslagwerk waarin alle theorie van de training is uitgewerkt.

Waar worden de trainingen gegeven?

Wij beschikken over een eigen trainingslocatie in Weesp. Uiteraard kunnen de trainingen ook in-company verzorgd worden. Het is dan wel noodzakelijk dat we 2 trainingsruimten ter beschikking hebben; 1 voor het uitvoeren van interviews en 1 voor het theoriegedeelte en het meekijken/evaluaren van interviews.

Wanneer is er weer een open inschrijving?

Open inschrijvingen vind je terug op onze homepage. Wanneer je een e-mail stuurt naar info@how2ask.nl informeren wij je over nieuwe mogelijkheden. Dit verplicht je tot niets, maar je krijgt wel voorrang bij overtekening (iets wat regelmatig gebeurt omdat we in kleine groepen werken).

Verzorgen jullie ook lezingen over investigative interviewing?

Ja, wij geven regelmatig college bij diverse universiteiten en hogescholen. Ben je geïnteresseerd in een lezing voor je bedrijf? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geven jullie ook interviewtraining voor gemeentelijke enquêtecommissies?

Ja, dat doen wij. Voor dergelijke trainingen stellen we met elkaar een maatwerkprogramma op waarbij wij ook nadrukkelijk aandacht besteden aan samenwerking binnen de commissie tijdens interviews. Ook bespreken en oefenen wij de procedurele kanten van dergelijke verhoren waaronder de beëdiging.

Kan ik meer informatie over investigative interviewing krijgen?

Ja, dat kan zeker. Download hier onze whitepaper over investigative interviewing. Heb je specifieke vragen of een verzoek, stuur ons gerust een e-mail via info@how2ask.nl. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een antwoord.

Waar vind ik jullie algemene voorwaarden?

Je kunt onze algemene voorwaarden hier downloaden.