Wat wilt u ons vragen over onze interviewtraining?
81867163_m

FAQ


Veel gestelde vragen

Hieronder staan een aantal vragen welke met enige regelmaat aan ons worden gesteld. Staat u vraag er niet bij? Stuur dan een email aan info@how2ask.nl met uw vraag of ga naar onze contactpagina en stel daar uw vraag. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Krijgen wij ook lesmateriaal tijdens de training?

Na afloop van de training ontvangt u een uitgebreide reader als naslagmateriaal. Daarnaast is er ook de How2Ask Interview App waarin het hele PEACE interviewmodel stap voor stap is gedocumenteerd.

Wij zijn een internationale onderneming. Kan de training ook in de Engelse taal worden verzorgd.

Dat is geen probleem. Zeker niet omdat het PEACE-model dat wij doceren de internationale interviewstandaard is voor overheden en de private sector.

Wij willen graag een lezing over "investigative interviewing". Kunt u die voor ons verzorgen?

Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Trainingen met een groepsgrootte van meer dan 6 personen en trainingen van één dag of korter hebben wij in principe echter niet in ons aanbod. Dit omdat wij dan niet de kwaliteitsnormen kunnen halen die wij onszelf als doel hebbben gesteld.

Onze gemeente gaat een enquêtecommissie benoemen. Kunt u die een interviewtraining geven?

Dat kan zeker. Voor dergelijke trainingen stellen wij samen met u een maatwerkprogramma op waarbij wij ook nadrukkelijk aandacht besteden aan samenwerking binnen de commissie tijdens interviews. Ook bespreken en oefenen wij de procedurele kanten van dergelijke verhoren waaronder de beediging.

Ik wil graag individueel een training volgen via open inschrijving. Wanneer is er weer een training?

Open inschrijvingen worden regelmatig aangekondigd op onze website. Als u een e-mail stuurt naar info@how2ask.nl dan zetten wij u als geinteresseerde op de lijst. Dat verplicht u tot niets maar wij informeren u dan zodra er weer een training is. Ook heeft u dan voorrang bij overtekening. Omdat de groepsgrootte maximaal 5 personen is gebeurt dit met enige regelmaat.

Wij willen graag met 4 mensen een training volgen. Kan dat?

Jazeker, dat is voor ons geen probleem omdat wij onze eigen trainingsfaciliteit hebben. Vanaf 3 personen kunt u bij ons een interviewtraining volgen. 

Ik wil graag meer informatie over investigative interviewing. Kunt u mij die toesturen?

Uiteraard kan dit. Stuur een e-mail naar info@how2ask.nl met het verzoek of wij u onze Whitepaper over investigative interviewing willen sturen. U ontvangt deze dan zo snel mogelijk van ons.

Waar worden de trainingen gegeven?

Wij beschikken over een eigen trainingslocatie te Weesp.  Uiteraard kunnen de trainingen ook in-company verzorgd worden. Het is dan wel noodzakelijk dat we 2 trainingsruimten ter beschikking hebben.

Wat is de maximale groepsgrootte bij een training?

Onze trainingen zijn zeer intensief en toegesneden op de individuele leerwensen van de cursist. Wij hanteren dan ook groepsgrootte van maximaal 5 deelnemers per trainer/acteur. Voor masterclasses is dit in sommige gevallen 4 deelnemers.