FAQ
51644656_m

FAQ


Veel gestelde vragen

Hieronder staan een aantal vragen welke met enige regelmaat aan ons worden gesteld. Staat u vraag er niet bij? Stuur dan een email aan info@how2ask.nl met uw vraag of ga naar onze contactpagina en stel daar uw vraag. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Waar worden de trainingen gegeven?

Wij beschikken over een eigen trainingslocatie te Weesp waar we maximaal 6 personen ontvangen. Voor groepen vanaf 6 tot 12 personen maken we gebruik van de faciliteiten van CitySeat te Weesp. We werken dan met 2 trainers en 2 acteurs. Uiteraard kunnen de trainingen ook incompany verzorgd worden. Het is dan wel noodzakelijk dat we 2 of 3 trainingsruimten ter beschikking hebben.

Onze gemeente gaat een enquêtecommissie benoemen. Kunt u die een interviewtraining geven?

Dat kan zeker. Voor dergelijke trainingen stellen wij samen met u een maatwerkprogramma op waarbij wij ook nadrukkelijk aandacht besteden aan samenwerking binnen de commissie tijdens interviews. Ook bespreken en oefenen wij de procedurele kanten van dergelijke verhoren waaronder de beediging.

Wij willen graag een lezing over "investigative interviewing". Kunt u die voor ons verzorgen?

Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Trainingen met een groepsgrootte van meer dan 6 personen en trainingen van één dag of korter hebben wij in principe echter niet in ons aanbod. Dit omdat wij dan niet de kwaliteitsnormen kunnen halen die wij onszelf als doel hebbben gesteld.

Wij willen graag met 4 mensen een training volgen. Kan dat?

Jazeker, dat is voor ons geen probleem omdat wij onze eigen trainingsfaciliteit hebben. Vanaf 3 personen kunt u bij ons een interviewtraining volgen. 

Ik wil graag meer informatie over investigative interviewing. Kunt u mij die toesturen?

Uiteraard kan dit. Stuur een e-mail naar info@how2ask.nl met het verzoek of wij u onze Whitepaper over investigative interviewing willen sturen. U ontvangt deze dan zo snel mogelijk van ons.

Krijgen wij ook lesmateriaal tijdens de training?

Na afloop van de training ontvangt u een uitgebreide reader als naslagmateriaal. Daarnaast is er ook de How2Ask Interview App waarin het hele PEACE interviewmodel stap voor stap is gedocumenteerd.

Wij willen graag een offerte voor een in-company training. Kunt u deze aan ons sturen?

Uiteraard krijgt u van ons altijd een vrijblijvende offerte. Om die te kunnen opstellen is het vrijwel altijd noodzakelijk dat we eerst een intakegesprek met u hebben. Dan kunnen we een goede indruk krijgen van uw leerbehoefte. Op basis daarvan maken we dan een offerte. Hierin beschrijven wij ook inhoudelijk wat ons voorstel is voor de training. Die offerte maken we dus graag voor u maar om dit goed te doen willen we graag eerst met u om tafel. Dat kan bij u, bij ons in Weesp of telefonisch.

Wij zijn een internationale onderneming. Kan de training ook in de Engelse taal worden verzorgd.

Dat is geen probleem. Zeker niet omdat het PEACE-model dat wij doceren de internationale interviewstandaard is voor overheden en de private sector.

Ik wil graag individueel een training volgen via open inschrijving. Wanneer is er weer een training?

Open inschrijvingen worden regelmatig aangekondigd op onze website. Als u een e-mail stuurt naar info@how2ask.nl dan zetten wij u als geinteresseerde op de lijst. Dat verplicht u tot niets maar wij informeren u dan zodra er weer een training is. Ook heeft u dan voorrang bij overtekening. Omdat de groepsgrootte maximaal 5 personen is gebeurt dit met enige regelmaat.