nieuws

Hero subtitel


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas massa urna, laoreet quis lacus non, dapibus bibendum metus. Phasellus non tristique eros. Nullam porta ex ac lacus efficitur suscipit.

Download nu de How2Ask Interview App

De How2Ask "investigative interviewing" App is nu gratis te downloaden in de AppStore en de Google PlayStore. In deze App staat stapsgewijs beschreven hoe je een interview volgens het PEACE-model uitvoert. Verder geven we je een aantal praktische tips en belangrijke aandachtspunten mee die je zullen helpen om goede interviews uit te voeren.

 

In eerste instantie was de App alleeen bedoeld voor diegenen die bij How2Ask een interviewtraining hebben gevolgd. Wij kregen echter zoveel vragen van anderen dat we beslotenhebben om de App aan iedereen die geinteresseerd is in investigative interviewing gratis ter beschikking te stellen. De App kan echter een interviewtraining niet vervangen. Goed interviewen leer je door te oefenen.

Download de App op jouw device en laat ons weten wat je ervan vindt. Heb je ideeën voor verbeteringen of aanvullingen laat het ons dan weten. We streven naar een bruikbaar stuk interviewgereedschap voor professionals die feitenonderzoeken uitvoeren. Bij de verdere ontwikkeling hiervan kunnen we advies van praktijk en wetenschap goed gebruiken. 

Mail jouw feedback naar info[at]how2ask.nl.

 


FacebookTwitterLinkedInPinterest Google plus
PrintEmail