Training "investigative interviewing"

Onze interviewtraining wordt zowel in-company als via open inschrijving verzorgd. Atlijd in kleine groepen, zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht. We werken met praktijkgerichte casuïstiek, trainingsacteurs en inhoudelijke feedback. Na twee dagen intensief trainen kunt u de interviewtechnieken direct in uw praktijk toepassen en de kwaliteit van uw feitenonderzoeken verbeteren.

Masterclass "gesprekken met klokkenluiders"

De afgelopen jaren hebben laten zien dat klokkenluiders een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het aan de orde stellen en oplossen van misstanden binnen ondernemingen. Daarbij is tevens gebleken dat het op een correcte wijze managen van klokkenluiders niet eenvoudig is. Deze Masterclass (4 deelnemers) reikt u niet alleen het gereedschap aan om die gesprekken te voeren maar traint u ook in de hierbij horende vaardigheden.

Schrijf nu in voor de training op  9 en 10 mei 2019

 Meer informatie over deze masterclass

Open inschrijving "investigative interviewing"

Ook in 2019 organiseren we op de eigen trainingslocatie  weer intensieve 2-daagse  PEACE-interviewtrainingen met open inschrijving en maximaal 5 deelnemers per training. 

De trainingen in de eerste helft van 2019 zijn op:

  • 11 en 12 april 2019 (nog 1 plaats)
  • 16 en 17 mei 2019 (nog 1 plaats)
  • 4 en 5 juli 2019 (4 plaatsen)

Voor meer informatie en inschrijving (.....)

Interviewtools

Goed interviewen is vooral een kwestie van het juiste gereedschap inzetten op het juiste moment. Dit leert u door het bestuderen van theorie maar met name door oefening. U wordt uitgerust met wetenschappelijk gefundeerde interviewtools en u leert ze flexibel (...)