Interviewtraining

Onze interviewtraining wordt zowel in-company als via open inschrijving verzorgd. Atlijd in kleine groepen, zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht. We werken met praktijkgerichte casuïstiek, trainingsacteurs en inhoudelijke feedback. Na twee dagen intensief trainen kunt u de interviewtechnieken direct in uw praktijk toepassen en de kwaliteit van uw feitenonderzoeken verbeteren.

Investigative Interviewing

De mens als informatiebron staat centraal. U leert efficiënt interviewen en informatie verzamelen met een onderzoekende en neutrale mindset. De basis is kennis over geheugen en communicatie. Door goed interviewen wordt human error (...)

Open inschrijving

Ook in 2018 organiseren we op de eigen trainingslocatie  weer intensieve 2-daagse  interviewtrainingen met open inschrijving en maximaal 5 deelnemers per training. 

De data zijn:

  • 11 en 12 april 2018 (nog 2 plekken)
  • 27 en 28 juni 2018 (nog 1 plek)

 Schrijf dus snel in om teleurstelling te voorkomen.

Voor meer informatie(...)

Interviewtools

Goed interviewen is vooral een kwestie van het juiste gereedschap inzetten op het juiste moment. Dit leert u door het bestuderen van theorie maar met name door oefening. U wordt uitgerust met wetenschappelijk gefundeerde interviewtools en u leert ze flexibel (...)