Lege pagina

De How2Ask Interview App

In de How2Ask Interview App staat stapsgewijs beschreven hoe je een interview uitvoert volgens het PEACE-model. Daarnaast zijn de 7 gouden W's ook aanwezig evenals de 6 uitgangspunten voor ethisch interviewen. Ook geven we een aantal praktische tips en aandachtspunten die je zullen helpen om een goed interview uit te voeren. De App is een beknopte handleiding en bedoeld als een checklist/geheugensteun voor interviewers. Zowel ervaren als minder ervaren interviewers kunnen de app raadplegen bij de voorbereiding van een interview. 

 

In eerste instantie was de App alleen bedoeld voor cursisten die een interviewtraining hadden gevolgd bij How2Ask. Wij kregen echter zoveel vragen van andere geintereseerden in investigative interviewing dat we besloten hebben de App gratis ter beschikking te stellen in de App Store en Google Play Store.

 

Download de App en laat ons weten wat je ervan vindt. Ideeën voor verbeteringen of aanvullingen horen we graag. We streven naar een bruikbaar stuk interviewgereedschap voor professionals. Bij verdere ontwikkelingen  kunnen we advies van praktijk en wetenschap goed gebruiken. 

 

Mail jouw feedback naar info@how2ask.nl.

 

Je vindt de App in de Google Play Store en in de App Store. Gewoon even zoeken op How2Ask.

 

De How2Ask App