How2Ask App

Praktische interview app

In de Investigative Interviewing app van How2ASK staat stapsgewijs beschreven hoe je een interview uitvoert volgens het PEACE-model. Daarnaast staan de 7 gouden W's beschreven evenals de 6 uitgangspunten voor ethisch interviewen. Tot slot geven we praktische tips die je helpen een interview goed uit te voeren. Deze app is een beknopte handleiding en bedoeld als een geheugensteun voor interviewers. Zowel ervaren als minder ervaren interviewers interviewers raadplegen deze app bij de voorbereiding van een interview.

 

In eerste instantie was de app bedoeld voor cursisten die een interviewtraining hadden gevolgd bij How2Ask. Wij kregen echter zoveel vragen van andere geintereseerden in investigative interviewing dat we besloten hebben de app gratis ter beschikking te stellen in de App Store en Google Play Store. Gewoon even zoeken op How2Ask.

 

Download de App en laat ons weten wat je er van vindt via info@how2ask.nl. Bij verdere ontwikkelingen kunnen we advies van praktijk en wetenschap goed gebruiken. We streven naar een bruikbaar stuk interviewgereedschap voor professionals.

 

De How2Ask App